If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
То ясно че нещо ще и има, но се чудя дали не си струва да се вземе за 5000 и после да вложа още 1000-2000лв да я стегна и да си я карам.
Оптимист Внимавай като избираш, че 2000лв после може като джобни да ти се видят. Особено с тия "сини пушеци". По-добре стой далеч от такива. Все пак ти си знаеш най-добре как да си направиш сметката.
Аз от личен опит с нашите така хубави горива... пушеци отзад може да излезнат всякакви особено от не каран авотомобил със стар бензин. Кола се изкарва поне за 20-30мин на пътя да разбереш кое какво е
Малко павета малко по бързо шофиране и така.
Аз за София си имам тестово поле, ако не се откажа на първата пряка
Колеги, съжалявам ако вече е коментирана тази 156-ца, но толкова страници тема ако започна да чета, не знам жив ли ще съм да изчета всичко
Та питането ми е някой гледал ли я е, сериозни проблеми има ли, че над година вече се продава и цената й е паднала драстично, мисля че беше започнала от 6К+.
Затова иде реч: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...&slink=8yj01b#
Коментирана е вече няколко пъти:
Блок на T.S. известен със своята "надеждност"
Какво толкова се плюе тоя T.S.,моя е на 263 000 реални, за 15 000км които и навъртях за два месеца, никакви ядове с двигателя.Вчера и сложих 8 броя Рикамби Ngk,тръгнах от сервиза с мръсна газНаправо ми са качиха мартинките в качулката на суичера
Какво толкова се плюе тоя T.S.,моя е на 263 000 реални, за 15 000км които и навъртях за два месеца, никакви ядове с двигателя.Вчера и сложих 8 броя Рикамби Ngk,тръгнах от сервиза с мръсна газНаправо ми са качиха мартинките в качулката на суичера
Холандските коли са извънземни, не се развалят и горят бензин под заводския разход , а газ даже по-малко от бензин щото е с газова - течна фаза!
аз пък отскоро съм с 147 ца взех я на жената ама не иска да се качва че возела като каруца иначе доста приятна кола с този мотор 1,9 мджет 150 коня
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
аз пък отскоро съм с 147 ца взех я на жената ама не иска да се качва че возела като каруца иначе доста приятна кола с този мотор 1,9 мджет 150 коня
Червена 147 феиса взел си я от един ИРИН ? от Стара Загора ? Ако съм познал на какви пари я взе ? ако нямаш проблем с тази информация сподели , или на лично където ти е по удобно https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater ?
тази е да ,,,, в момента е в процес на съживяване
,,,освен че смених цялото предно окачване носачи ,маншони биалетки ,накладки , термостат поправихме генерацията ,,, остават още доста неща за да стане кола
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
тази е да ,,,, в момента е в процес на съживяване
,,,освен че смених цялото предно окачване носачи ,маншони биалетки ,накладки , термостат поправихме генерацията ,,, остават още доста неща за да стане кола
супер !
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Куега... не, че някой те е взел насериозно от постоянното стърчане в темата, но би ли пояснил кое точно е супер?
Мен кой колко ме е взел на сериозно , ти не ми бери грижа ! "Супер"-а означава че е хубаво че си е постегнал колата и че има желание да налива пари в нея за да си я направи по барза/хубава ! Сега стана ли ясно защо е супера ? Плюс това , коментарите които съм написал се отнасят за дадена кола , дали въпрос дали мнение , нали в заглавието на темата Има "мнения впечатления и наблюдения " нещо нередно ?
Comment